07.09.2023

​Отдаваме се на страстта си към виното и гурме храните от 8 до 11 ноември

За първи път Wine & Spirits Show ще се проведе заедно с Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК

Вино от различни точки на света, крафт бира, изкушаващи сетивата напитки и наслада, предизвикана от гурме храни. На всичко това ще се насладим от 8 до 11 ноември, когато в София стартира третото изданиe на изложение Wine&Spirits Show.

Освен страстните почитатели на божествената напитка и завладяващите вкусове, форматът отново ще събере в Интер Експо Център всички от бизнес екосистемата, изградена около виното, спиртните напитки, крафт предложенията и гурме храните. В Wine&Spirits Show 2023 ще срещне български и чуждестранни фирми, предлагащи висококачествени напитки, с ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми, мениджъри на заведения, търговци, представители на търговски вериги, дистрибутори, онлайн търговци.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ

Сигурни сме, че Wine&Spirits Show ще създаде отново атмосфера, в която да се отдадем на страстта към любимите храни и напитки и да развием бизнеса си. Но това не е всичко. Ще има много личностни и професионални предизвикателства. Организаторите продължават да надграждат концепцията за мащабани съпътстващи събития. Обученията, дегустациите и майсторските класове са само някои от форматите с богата допълнителна стойност, на които ще можем да присъстваме.

Не само вино и гурме храни; има и още…

„Смелите крачки са основен двигател на Wine&Spirits Show още от началото му“, споделят вдъхновените организатори от Интер Експо Център. За да е максимално полезно присъствието и за да е запомнящо преживяването на феста, той ще е разделен на 5 зони.

Из уличките на града ни пренася „БулевАРТ на Вкусовете“. Като част от платформата за събития „Сетива без граници“, „БулевАРТ на Вкусовете“ вече е неделима част от Wine & Spirits Show. Все пак това е може би единственото място в страната ни, което всеки път пресъздава по незабравим начин градската среда, в която докато се разхождаме можем спокойно да опитаме напитки и храни от различни кътчета на света.

В „Търговска зона“ изложителите от България и чужбина ще ни представят завладяващите продукти. „Бизнес зона за срещи“ предоставя уютна атмосфера за създаване на нови бизнес контакти и да развием идеите си, което със сигурност ще се отрази положително на бизнес начинанието ни.
„Зона Master Class“ е запазеното място за майсторски класове, професионални дегустации, лекции и презентации, на които ще можем да присъстваме. Историята на напитките е Вашата страст? В такъв случай Discovery Zone е сред топ-локациите, когато се пренесете във Вселената на Wine&Spirits Show 2023.Но това далеч не е всичко. За първи път Wine&Spirits Show обединява сили с Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, които напрактика обединяват компаниите от целия хранително-вкусов сектор. „Сигурни сме, че по този начин Wine & Spirits Show ще почерпи вдъхновение за още посоки в развитието си“, категорични са организаторите.

Няма значение, дали сте любител, ценител, или вече сте от щастливците, превърнали страстта и хобито си в професия. Ако професионалното или личното Ви ежедневие върви „ръка за ръка“ с виното, спиртните напитки, крафт и гурме предложенията, то Wine&Spirits Show 2023 е сред „топ-локациите“, които трябва да посетите тази есен.