09.03.2021

​Запазете дати 11 до 13 юни за Бебемания 2021 в Интер Експо Център

Изложението с грижа за най-малките ще се проведе при мерки, осигуряващи здравната сигурност на всички присъстващи

Три месеца ни делят от старта на едноименното изложение БЕБЕМАНИЯ. От 11 до 13-и юни своите щандове в Интер Експо Център ще разположат водещите производители, дистрибутори и търговци от сферата на бебешките и детските стоки и услуги.

Изложение БЕБЕМАНИЯ, организирано от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ), ще даде възможност на посетителите да се срещнат лично с представители на водещи фирми на бебешка и детска козметика, дрехи, легла и матраци, пюрета, пелени, слингове и раници, специализирана техника за хранене, медицинско оборудване, натурални и био продукти, играчки и много други. Настоящите и бъдещите родители ще се запознаят „от първа ръка“ с най-новите стоки, предложения и тенденциите в колекциите през следващата година.

Здравната сигурност

БЕБЕМАНИЯ 2021 ще се проведе в съответствие с изискванията на българските здравни власти и стриктното следене за спазването им. Проектирани са широки пътеки за осигуряване на необходимата дистанция, постоянен свеж въздух във високите изложбени зали и Smart system за управление на вентилацията осигуряваща разделение на входящите и изходящите въздушни потоци.