17.09.2020

50 водещи компании участват в Тук-Там Кошер 2020

7 специализирани зони и 40 лектори от различни сфери на бизнеса посрещат участниците във форума 

Второто издание на издание на Тук-Там Кошер отвори врати днес в зала 6 на Интер Експо Център. Събитиеото среща лидери на водещи бизнеси в България с българи с опит в чужбина.  Форумът дава възможност за професионално развитие, както и за създаване на полезни контакти и придобиване на нови знания и умения.

За участие в Тук-Там Кошер 2020 регистрация са направили повече от 3000 души, съобщават от организаторите.

Мотото на тазгодишния Кошер е “Стигни далеч, остани близо“. Събитието, което се провежда при всички мерки за сигурност, съобразно настоящата обатановка, предоставя достъп на посетителите до 7 различни зони. Program Hive е семинарната част, в която над 40 вдъхновяващи лектори с международен опит мотивират аудиторията. Hot Hive дава възможност за директна връзка с едни от най-иновативните български продукти от различни индустрии, като гостите могат да участват в сесии, в които да задават въпроси за създаването на бизнеси и утвърждаването им на пазара в България и в чужбина.

Buzz Hive е зоната, която среща професионалисти от различни сфери, които могат да обменят опит и контакти помежду си, a Talent Lab пък мястото за усъвършенстване на професионалния профил.  

На виртуални и реални щандове в изложбената зала на Corporate Hive, където се включват повече от 50 водещи компании,  кандидатите имат възможност на групи или насаме да проведат разговори с техните представители и да оставят своите автобиографии.