01.10.2020

6-ят eCommCongress се провежда в Интер Експо Център

Шестата годишна конференция и експо за електронна търговия eCommCongress се проведе успешно на 1-и октомври в зала „Витоша“ на Интер Експо Център. Събитието отново успя да събере на едно място експерти и онлайн търговци с една единствена цел - да споделят съвети и добри практики за увеличаване на продажбите.

Тази година мотото на конференцията е „Свързани точки“, а участниците в нея получават съвети какви техники да използват за развитието на онлайн бизнеса си. Те имат възможност да обсъдят стратегии за развитие на продажбите, откриване на нови клиенти и превръщането им в лоялна аудитория.

Сред водещите теми и въпроси, които бяха обсъдени в рамктие на форума, са правните въпроси и регулациите, касаещи онлайн търговия, бек-офис операциите. Други обсъждани въпроси се отнасят до дигиталния маркетинг и реклама, SEO и потребителското преживяване.

В края на конференцията бе обявена и датата на следващото й издание - 4 февруари 2021 г.. 7-ят eCommCongress ще бъде част от съпътстващата програма на второто издание на #Retail Show