19.10.2018

Бебемания ви очаква до 21 октомври

От 19 до 21 октомври на изложение Бебемания водещи фирми, специализирани в областта на производството и търговията на стоки и услуги за бебета и деца ще предложат най-добрите си продукти на специални цени. Настоящи и бъдещи родители ще открият разнообразие от стоки и промоционални предложения. За родителите, които знаят какво търсят, изложението е идеалното решение, защото могат да изберат всичко за бъдещото си дете на едно място.

През последните дванандесет години изложение Бебемания се разви и утвърди най-високи стандарти в провеждането на това представително търговско събитие. 

Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) организира изложението, на което участват фирми-национални дистрибутори на водещи европейски и световни марки и български производители, доказали се в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденциите и колекциите за 2019г.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени и родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“. Но това не е всичко; във всеки един от трите панаирни дни посетителите могат да участват в игра за спечелването на големи награди.

Повече за събитието и програмата може да научите ТУК.