20.11.2019

BEGE EXPO 2019 разкрива последните тенденции в игралната индустрия

Международният форум се провежда в Интер Експо Център от 20 до 21 ноември

Последните продукти, предложения и услуги в игралната и развлекателната индустрия. Всичко  това откриват посетителите на международното изложение BEGE EXPO през година, което в периода 20-21 ноември се провежда в изложбените зали на Интер Експо Център. Организатор е БЕГЕ Експо.

„Вече 12 години форматът налага стандартите в сектора“, обяви по време на официалното откриване Ангел Ирибозов, председател на УС на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия. Церемонията се проведе в изпълненото с присъстващи Централно фоайе на Интер Експо Център. В нея се включи и Джейсън Фрост, председател на Европейската федерация за игри и развлечения (EUROMAT). Заедно двамата прерязаха лента, давайки начало на BEGE EXPO 2019.

Ангел Ирибозов отбеляза, че още по време на пилотното издание през 2008г. е била ясно определена визията на форума – да се показват последните тенденции. С всяка изминала година от тогава, имиджът на събитието расте и BEGE EXPO вече заема водещо място в игралната индустрия в Централна и Източна Европа.

Ползотворни партньорство и бизнес начинания

В BEGE EXPO 2019, което се провежда под слогана „Bridging the Future“, се включват над 80 изложители от всички сектори на индустрията. Сред тях са основните компании от Централна и Западна Европа. С трендовете ще се запознаят над 5000 посетители от България и света.

С благодарност към българските партньори се обърна председателят на EUROMAT Джейсън Фрост. Той отбеляза водещото място, което BEGE EXPO заема в Централна и Източна Европа. „Вече се запознах с някои от иновативните продукти тук. Сигурен съм, че и Вие нямате търпение да ги видите“, каза той.

След края на първия изложбен ден ще бъдат връчени традиционните награди BEGE Awards 2019 за принос и постижения в индустрията. Изложението ще бъде белязано от многобройни презентации на продуктите и услугите, представяни от изложителите.

Вратите на изложението ще бъдат отворени за посетители както на 20-и, така и на 21-и ноември от 11.00 до 18.00 часа. Подробности за BEGE EXPO 2019 ще откриете в сайта balkangamingexpo.com.

В BEGE EXPO 2019, провеждащо се под слогана „Bridging the Future“, се включват над 80 изложители
 
Gallery