30.05.2019

БМВ и Mini Expo събира автомобилните фенове в Интер Експо Център

Модерен дизайн, вдъхновение, висока мощност и много конски сили. Всичко това ще откриват автомобилните фенове в новите и класическите модели, разположение в Интер Експо Център по време на тазгодишното БМВ и Mini Expo. Изключителното събитие събира на едно място от 30 май до 2 юни както добре познати на публиката, така и съвсем наскоро стъпили на българския и световния пазар „представители“ на световноизвестните марки.

„Очакваме много посетители и любители на мобилността“, казаха по време на откриването организаторите от BMW Group България. Присъстващите разбраха за решението на компанията да надгради сертифицирането на премиум селекцията с автомобили до десет години. „Тези тук варират между 2013-2018 година“, коментираха те. Благодарение на тази промяна BMW Group България успява да създаде голям сегмент от клиенти.

Организаторите са се погрижили и за феновете на двуколесните возила. Световният автомобилен концерн представя и част от своите мотори. А на вниманието на любителите на безмоторните пътни средства привличат стилните велосипеди. Всеки фен на марката може и да избере правилния аксесоар за своя автомобил, мотор или велосипед.

Вратите на БМВ и Mini Expo са отворени за посетители от 10:00 до 20:00 часа. Изложението се провежда в изложбена зала N:4 на Интер Експо Център. Входът е свобовен, а всички, които имат интерес могат да преминат през всички етапи на покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил. Автолюбителите могат да се възползват и от възможността от пробно шофиране. 

„Очакваме много посетители и любители на мобилността“, казаха по време на откриването организаторите от BMW Group България

 
Gallery