23.03.2023

Искам да посетя изложение ЕКСПОМЕБЕЛ; какви са стъпките?

От 29 март до 1 април форматът отваря врати в Интер Експо Център

Краят на март е ключов за бранша на мебелите, обзавеждането и дизайна. Защото от 29 март до 1 април представителите на ключовия икономически сектор ще се съберат в Интер Експо Център на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Форматът се реализира съвместно от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
„На финален етап в подготовката сме“, уточняват организаторите. Екипът на изложението е в постоянен контакт с участниците и посетителите от България и чужбина. Продължава надграждането на онлайн платформата www.furnitureexpo.bg, която максимално ни улеснява в желанието да посетим ЕКСПОМЕБЕЛ. Днес откриваме, кои са стъпките, за да получим достъп до българското изложение на сектора, чиято продукция за 2021г. у нас възлиза на 598 млн.долара.

Бързо и лесно

2 минути. Толкова най-много ще ни отнеме да се регистрираме онлайн. Първото, което трябва да направим е да посетим платформата www.furnitureexpo.bg. Бутонът „Регистрация за посещение“ ни отвежда към директорията за закупуване на билети. След това въвеждаме броят, който желаем, основна информация за себе си и... voilà! Готови сме. Важно е да уточним, че онлайн-билетът ще бъде достъпен до 28 март – включително.

Успяхте, нали?

Предимството на онлайн регистрирането е, че влизаме бързо през чекерите на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ и освен това, не се налага да чакаме на опашка. Разбира се, добрият стар билет също ще бъде на разположение. В дните на изложението, от 29 март до 1 април, ще можем да си закупим такъв от касите на Интер Експо Център.

И още:

„Присъствието на ЕКСПОМЕБЕЛ създава условия за срещи, генериране на нови идеи и развитие на бизнеса при обзавеждането, дизайна и интериорния текстил“, коментираха посетители на последното издание през 2022г. Тогава участници от 10 държави представиха корпусни и тапицирани мебели, интериорен текстил, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, мебели за офиса, обзавеждане за дома, офиса и др.

Освен това, успоредно с ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център ще протекат още няколко изложения. Новият формат Green Energy ще се проведе в зала 4. Посветено на водещата тема за енергийната ефективност, събитието обединява решенията при възобновяемата енергия, рециклирането и управлението на отпадъците. Мащабите си ще разгърне международната Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо – изложението на гигантските строителни машини.

А Вие, регистрирахте ли се за ЕКСПОМЕБЕЛ 2023?