17.07.2023

MachTech&InnoTech 2023 превръща София в столица на индустрията от 3 до 6 октомври

Това ще бъде 14-ото издание на международното бизнес изложение

Международните бизнес платформи са ключови за индустрията. Те дават възможност за обмен на know-how и събират на едно място ключовите лица, взимащи стратегическите решения за компаниите и сектора. През последното десетилетие като основна платформа за индустриалните машини и технологии на Балканите се утвърди изложение MachTech&InnoTech. През тази година събитието отваря врати от 3 до 6 октомври в Интер Експо Център.

„Стремежът ни е непрестанно да развиваме MachTech&InnoTech“, споделят организаторите на изложението. Постоянното усъвършенстване е ключовият фактор, форматът да е оптимално полезен за индустриалния сектор, което ежегодно се очаква с интерес.

Представители на стотици компании под един покрив

Сега, от 3 до 6 октомври, 14-ото издание провокира прекия интерес на 150 директни изложители. Щандовите площи в залите, отредени за MachTech&InnoTech, с площ 10 000 кв.м., са почти запълнени. В търсене на нови пазари, дистрибутори, бизнес-партньорства и разрастване на бизнеса, се впускат изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Китай. С мащабни колективни участия се включват компании от Австрия и Чехия.

В зоната на MachTech, индустрията ще открие най-новото при металорежещите и обработващите машини, технологиите за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравликата и пневматиката, лазерните технологии и опазването на околната среда при индустриалните процеси. Успоредно с това зоната на InnoTech ще потопи хилядите присъстващи на изложението в иновациите при системите за индустриална автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Съпътстващите формати – този ключов елемент

Професионалните форуми и специализираните събития се превърнаха в неразделна част от MachTech&InnoTech през последните години. В предходните издания се разгърнаха мащабни международни формати, посветени на образованието, кадровата политика, трансформациите в индустрията и др.

Сред ключовите събития през тази година ще е Industrial Tech Forum. Презентационният формат, реализиран от TLL Media и Интер Експо Център на 4 октомври, ще срещне индустриалци и специалисти с иновации за промишлеността, предлагани на българския пазар. „Всеки присъстващ на MachTech&InnoTech ще може да посети събитието“, споделят организаторите.

Изложение MachTech&InnoTech 2023 ще отвори вратите си от 3 до 6 октомври в Интер Експо Център. Как да се включат с щанд, компаниите могат да открият в сайта www.machtech.bg, а само с няколко клика посетителите от България и чужбина могат да се сдобият с билет.