13.03.2023

Пътеводител за посетителите на изложение Архитектурно-строителна седмица 2023

Строителният бранш отправя поглед към международния форум, който започва на 29 март

Две седмици остават до българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица. От 29 март до 1 април посетителите ще се срещат с екипите на стотици компании и брандове. За предимствата на регистрирането онлайн за посещение и за четирите водещи съвета към присъстващите на форума, разказваме в следващите редове.

Комплексният характер на Архитектурно-строителна седмица дава възможност да открием иновативните решения в направлени „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК“. От тази година стартира форматът за енергийна ефективност Green Energy. Отново обект на интереса ни ще бъде АТЕСТ Експо – изложението, посветено на едрогабаритната техника.

Регистрация в няколко стъпки

„Наблюдаваме засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Благодарение на подобренията в онлайн платформата www.buildingweek.bg,  посетителите се регистрират за около 2 минути. Натискането на бутона „Регистрация за посещение“ отвежда до тикет система, изискваща да се заяви броят на желаните билети и основни данни за себе си. Разбира се, ще може да се сдобиете и с билет на място – от касите на Интер Експо Център.

Четири полезни съвета

„За да извлекат максимална полза от присъствието си, полезно е посетителите да се подготвят предварително за изложението“, споделя екипът на Архитектурно-строителна седмица. Организаторите дават четирите си полезни съвета.

Първо. Проучете предварително изложителите и селектирайте тези, които оперират в сектора, който е фокус на посещението Ви. Това можете да направите и чрез каталога с компании в онлайн платформата на Архитектурно-строителна седмица - buildingweek.bg.

Второ. Научете за иновативните продукти на компаниите. Много добра възможност за това ни дават публикуваните материали в секция „Новини“ на онлайн платформата.

Трето. Изберете най-удобния за себе си ден за посещение. Организаторите са наясно, че в динамичния сектор на строителството времето е ценно. Затова са определили като дни на изложението оптималния период 29 март (сряда) до 1 април (събота).

Четвърто. Предварително се запознайте със съпътстващите събития. От тях ще извлечете голяма допълнителна стойност. През тази година програмата е по-богата отвсякога. Организирани са конференция за сектора в настоящата икономическа среда, дискусия за професионалното образование, образователно-книжни борси. На 30 март се организира презентационният панел „Енергийноефективни и зелени иновации“, конференция, посветена на земетресенията и др. В петък е конференцията „Строителните отпадъци като ресурс“. Следващият ден е посветен на енергийната ефективност и многофамилните жилищни сгради.

От 29 март до 1 април изложение Архитектурно-строителна седмица ще създаде строителна бизнес платформа в Интер Експо Център. Ако все още не сте се регистрирали за посещение, можете да направите това онлайн до 28 март в платформата www.buildingweek.bg или да получите своя билет на място, в дните на изложението.