30.08.2023

Само с няколко клика: сдобиваме се с билет за изложение COPIS

Решения за печата и рекламата, идеи за развитие на бизнеса и събития, събиращи визионерите, от 13 до 15 септември, предлага българското изложение на печата и рекламата

Бизнесът Ви е в сферата на печата и рекламата? Вие сте дизайнер, фрийлансър, бранд мениджър, фотограф или имате собствено издателство? Важно е тогава да знаете, че съвсем скоро, от 13 до 15 септември в Интер Експо Център, ще можете да посетите отново българското изложение за печат и реклама COPIS. Билетите за посещение вече са в продажба, а как да се сдобием с такъв, разбираме в следващите 335 думи.

„Най-лесният начин е да използвате онлайн платформата ни www.copi-s.com“, съветват организаторите. С няколко клика и попълване на основни данни, получаваме билета на електронната си поща. Можем да платим както с карта, така и през различни платежни системи. „Не е нужно даже да разпечатвате билета си. Отворете го направо на телефона си и го сканирайте на входа“, съветват организаторите. Феновете на добрия стар физически билет ще могат да се сдобият с пропуска си за посещение и на място, по време на изложението, на касите на Интер Експо Център. Така, че всеки от нас може сам да избира, дали да се възползва от предимствата на бързата онлайн регистрация, или ще се реди на опашка пред касите...
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
​Който и от методите да изберете, бъдете сигурни, че COPIS ще разкрие нови хоризонти за бизнеса и въображението ни. 11-ото издание на изложението умело съчетава възможността да се запознаем с иновациите от „първа ръка“, срещайки се с екипите на многобройните изложители от различни сфери на рекламната и печатната индустрия. Ще открием много идеи за графичния, пространствения и дигиталния печат, материалите и консумативите, софтуера, рекламния текстил, идеи за корпоративни подаръци и изграждане на корпоративната идентичност и др.Едновременно с това ще се разгърне мащабна съпътстваща програма. През тази година тя ще акцентира върху дизайна. Сили в DESIGN & CREATIVE зоната на COPIS - REDESIGN YOURSELF, обединяват SoftUni Creative, Know-How Show-How и Design Academy, които са и партньори на COPIS. Посетителите ще се срещнат с тях през трите дни на изложението. На 13 септември – от 16:30 часа, ще се проведе дискусията „Има ли бъдеще образованието по графичен дизайн в България?“. На въпроса ще отговорят участниците в Дизайн зоната и представители от Националната художествена академия и Нов български университет. Паралена изложба на Държавна агенция „Архиви“ пък ще ни потопи в историята на рекламата у нас и креативността на рекламните визионери през първата половина на миналия XX век.

Две седмици. Толкова време остава до началото на COPIS 2023. А вие можете да се сдобиете с билет за българското изложение за печат и реклама на www.copi-s.com.