02.02.2021

Всичко за строителството: на Архитектурно-строителна седмица от 12 до 15 май

Представителите на различните сфери от сектора се събират за 21-и път в Интер Експо Център

Архитектурно-строителна седмица. През последното десетилетие едноименното изложение се наложи като водещо за българския строителен сектор. Чрез присъствието на изложители и посетители от България и чужбина, събитието създава възможности както за развитие у нас, така и за излизане на международната сцена.

И през тази година ще се възползваме от потенциала на Архитектурно-строителна седмица. Изложението отваря вратите си от 12 до 15 май. Разбира се – в  Интер Експо Център. Въпреки пандемичната обстановка през изминалата година, международният изложбен център доказа водещата си позиция като безопасно и сигурно място за провеждане на международни форуми. Освен, стриктното спазване на националните и международните здравни изисквания, са въведени и „Вътрешни правила“, сред които: интелигентно управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, строг контрол при почистването и др.

Кампанията е в ход

С началото на 2021г. организаторите обявиха и начало на кампанията. Приготовленията са започнали, а диалогът с фирмите, желаещи да разположат щандовете си, е постоянен. Компаниите могат подробно да се запознят с условията за участие в сайта buildingweek.bg.

 „Новата реалност възприемаме не като екосистема, изпълнена с възможности за развитие“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Наясно, че изложенията са с основно значение за компаниите и следкризисното им възстановяване, те влагат всички усилия в подготовката. Благодарение на това, от 12 до 15 май в Архитектурно-строителна седмица отново ще проследим потенциала в секторите на „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“, „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

От 12 до 15 май изложение Архитектурно-строителна седмица ще ни направи свидетели на изключителна екосистема, която за 21-и път ще бъде в услуга на строителния сектор и неговото развитие. Имайки предвид взетите мерки, спазването на здравните изисквания и наложените нови световни стандарти, сме сигурни, че ще бъдем очевидци на един различен, интересен и иновативен формат на Архитектурно-строителна седмица.