15.02.2019

Защита на банкомати от Cash trapping и BlackBox атаки

На SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март бизнесът ще открие уникални решения за физическа и дигитална сигурност

В съвременния свят сигурността в интернет е от изключително значение. На практика липсата на адекватен механизъм за бърза, но и законосъобразна идентификация беше една от пречките да се даде тласък на използването на модерни методи за дигитални плащания, включително електронни и мобилни портмонета, системи за мобилно банкиране и т.н. На SECURITY EXPO в рамките на конференцията SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март ще бъде представена и иновативна система за идентификация. Системата се ползва от мобилно устройство, без каквито и да е знания и умения от крайните потребители, което я прави изключително достъпна. Освен това на събитието ще видим как работи революционното приложение Phyre, с което не само ще извършваме плащания през телефона, но ще може и да получаваме. Ще видим и работещи решения за предотвратяване на хакерски атаки и измами за милиони. Всички те дават тласък на електронните разплащания.

Премиери на SECURITY EXPO

Сигурността не се докосва, тя се усеща и е необходима навсякъде. Бизнесът ще предложи и системи за оповестяване и комуникация. На SECURITY EXPO ще видим различни серии системи за гласово оповестяване. Акцент на предложенията ще бъде нова стенна система на японската марка TOA, която се използва при оповестяване на пожари, аварии, терористични или други масови атаки.

Иновативен модул за пожарогасене Shumcar ще работи успешно във висок клас товарен електромобил на италианската марка ALKE, чиято премиера за България ще бъде на SECURITY EXPO.

Бизнесът ще има възможност да избере между най-добрите системи за видеонаблюдение, които ще бъдат представени на живо от лидерите на пазара.

Система за видеонаблюдение предава на живо от youtube

С технологията Time-lapse ще заснемете видео от изкопа до покрива. Това е технология, при която се заснемат голям брой кадри, които след това се обединяват във видео с висока скорост. Представете си как в рамките на няколко минути сграда се появява от изкопа, сякаш от нищото и всичко това се случва с Time-lapse видеа. Система за видеонаблюдение позволява директно/онлайн предаване в youtube на живо от строителния обект.

На SECURITY EXPO професионалната публика може да изпробва революционна по рода си технология, която обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни електрически уреди през мобилни устройства. Алармената система от ново поколение съдържа множество възможности и технологични решения за охрана на дома, офиси, производствени, търговски и складови бази.

Разнообразието от цифрови домофонни системи дава възможност за осъществяване на качествена комуникация и сигурност в малки и големи жилищни сгради и комплекси.

Потърсете сигурността в палитрата от работещи продукти и технологии на SECURITY EXPO от 6 до 9 март.

Повече за изложението и съпътстващата програма ще научите на securityexpo.bg.