23.11.2022

Завръща се изложението за игралната и развлекателната индустрия на Балканите – BEGE EXPO 2022

Два дни, в които да научите за всички последни продукти и решения в сектора

Повече от 80 компании от развлекателната и игралната индустрия от близо 60 държави се събират, за да предложат иновативни решения и последни тенденции в сферата, да обменят идеи, познание. Едно от най-мащабните и значими изложения за индустрията на Балканите и Европа Balkan entertainment & gaming expo 2022 (BEGE EXPO) се провежда в рамките на 23-ти и 24-ти ноември, в три от изложбените зали на Интер Експо Център. Събитието дава отлични възможности за установяване на бизнес контакти, запознаване с най-новото на пазара откъм продукти и технологични решения за надграждане и оптимизиране на процесите в развлекателни комплекси, туристически и игрални обекти и казина. Екосистемата, създадена от организаторите BEGE EXPO, дава реални перспективи за встъпване на нови пазари в региона на своите посетители.

Разкриване на бъдещето – превес на дигиталните решения и онлайн компании

„BEGE се нарежда сред водещите платформи за игралната и развлекателната индустрия в Европа“, обясни Милена Цанкарска, бранд посланик на изложението. „BEGE се завръща след 2-годишна пауза заради пандемията и закономерно предизвиква силен международен интерес. Прави впечатление, че в изложението се включват голям брой онлайн компании, което е израз на глобалните тенденции към дигитализация.“, допълва тя.
 
Освен богата изложбена част, събитието предлага и наситена програма от презентации и дискусии от водещи експерти в игралната индустрия. Те ще представят най-актуалните теми по време на Eastern European Gaming Summit 2022 (EEGS 2022), който ще се проведе в зала 2 в двата дни. А специално за възпрепятстваните да присъстват на живо, организаторите са предвидили стрийминг – BEGE TV, който ще ни срещне с водещи лица в интервюта. Онлайн излъчването може да гледате във фейсбук страницата на BEGE EXPO или YouTube канала им.
Събитието е отворено за посетители на 23-ти и 24-ти от 11:00 до 18:00 часа. Входът е свободен, с предварителна регистрация на сайта.